Skip to main content

Den Bosch Zingt…Op de Parade!

Op dinsdag 26 april, Koningsavond, organiseert stichting PEP de zesde editie van ‘’Den Bosch zingt…op de Parade!’’ in ’s-Hertogenbosch. Dit is de zesde editie van dit succesvolle evenement waarbij het de bedoeling is dat het aanwezige publiek de liedjes luidkeels meezingt. Het programma ziet er dit jaar iets anders uit. Voor het eerst zal er ’s avonds gezongen worden en zullen er vooraf en daarna enkele bands optreden.

Het programma voor 26 april, Koningsavond, ziet er als volgt uit:
19.00 tot 20.00 uur Line Up, coverband met een breed repertoire
20.00 tot 22.30 uur Den Bosch zingt……op de Parade

Bekende Bossche artiesten zoals Morena Brouwers, Ronald Schenk, Maarten de Gans, Berry Jansen, Astrid Baggermans, Margot Jansen en Toine Vissers zullen als voorzangers optreden op de Parade. Zij worden daarbij ondersteund door het smartlappenkoor De Noorder Diva’s.

Hoewel het allemaal bekende deuntjes zijn worden tijdens het evenement de teksten geprojecteerd op een groot scherm, Iedereen kan dus meedoen en de voorgaande edities hebben duidelijk gemaakt dat daar een grote belangstelling voor is. Na jaren van stilte is er nu gelukkig weer de mogelijkheid om samen er een fantastische avond van te maken.

22.45 – 24.00 uur Reünie concert van Check Point Charlie. Deze Bossche band, met zang van Linda Pelders en Sander van de Gevel, hield enkele jaren geleden op te bestaan maar komt voor deze Koningnacht nog eenmaal bij elkaar om een spetterende afsluiting van de avond te verzorgen.

Het programma van 27 april Koningsdag
Van 10.00 uur tot 17.00 uur staan er op de Parade een vijftal springkussens, op een afgezet gedeelte van de Parade opgesteld, waar kinderen tot en met 12 jaar (mits onder begeleiding vaan een oudere persoon) naar hartenlust kunnen springen. Dit gedeelte van het programma zal alleen doorgang vinden als het droog weer is.

Van 12.00 tot 14.00 uur zal er een kinderprogramma worden gepresenteerd. Hiervan was de invulling bij het ter perse gaan van deze uitgave nog niet bekend.

14.00 uur tot 14.45 uur Lapa Loca. Dit is een Aretha Franklin cover band die gegarandeerd de Parade zal laten swingen.

Tussen 15.15 en 20.00 uur zullen de bands Vintage Black en Mevrouw van Heck elkaar afwisselen, zodat bijna 6 uur lang de Parade zal bruisen van de muziek.

Houdt u ook de social media in de gate voor de laatste aanvullingen op het programma.

Social media